Advies over fietstassen

Je bent op zoek naar een fietstas maar kiezen wil nog niet helemaal lukken. Geen zorgen. Wij geven je graag advies over alles wat er komt kijken bij het kiezen van de juiste tas voor op je fiets. Er zijn fietstassen voor je boodschappen, maar ook fietstassen voor lange fietstochten. Wat voor soort tas voor jou geschikt is lees je hier. Verder lees je over de inhoud van fietstassen en bevestigingssystemen. Kortom, de onderstaande pagina helpt jou om de juiste fietstas te kiezen.
Divider advies

Hulp bij het kiezen

Advies bij je keuze

Advies fietstassen

Een stevige fietstas is essentieel wanneer je op de fiets je boodschappen vervoert. Maar wat voor type tas heb je dan nodig? Waar let je op als je een langere fietstocht maakt? Je leest hier alles wat je moet weten bij de aanschaf van een fietstas.

Hoeveel spullen passen er in een fietstas?
De fietstas voor elektrische fietsen
Welke fietstas heb ik nodig?
Wat is klickfix?

Expert reviews

Reviews fietstassen

Welke fietstas is het beste voor jou en waarom? Onze experts helpen je graag en testen populaire fietstassen in een review. Zo weet jij precies wat de voor- en nadelen van de fietstassen zijn.

Expert review Vaude Karakorum
Expert review Fastrider Traffic

Fietstassen vergelijken

Divider advies

Hulp na aankoop

Montage

Montage fietstassen

Je hebt een fietstas gekocht, maar hoe krijg je die nou op de goede manier stevig vast op je fiets? Onze productspecialist legt je tot in de puntjes uit hoe je stap voor stap een bevestigingssysteem op je fiets monteert. Neem de stappen door en zit in no time op de weg.

Hoe monteer ik een Klickfix stuurhouder op mijn fiets?

Divider advies

Vragen?

Heb je aanvullende vragen of wil je graag meer advies over fietstassen? Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar.

Eerder bekeken door jou